PLAY
PAUSE
VIEW

IGARASHI DESIGN STUDIO

IGARASHI DESIGN STUDIO

FACILITY

OVERVIEW

PEACH JOHN tokyo office

Delivered : 2018.11
Office

A project to relocate the headquarters of PEACH JOHN, an innerwear brand where 95% of the employees are women. With the theme of enabling women to work lively, walls and corridors that had been divided by materials were eliminated, and the warehouse was made visible. The division into areas by department was abolished and free addresses were introduced to create an open and airy space. The project aimed to create a comfortable work environment where employees spend long hours by consolidating spaces that had overlapping functions, reducing excess space to rest areas, and creating a café and kitchen/dining space.

Client : PEACH JOHN CO.,LTD
Area : 1F:584.72㎡ / 176.88T B1F:969.36㎡ / 293.23T
TOTAL:1554.08 / 470.11T
Location : Minato-ku,Tokyo,Japan
Photo : Nacasa&Partners Inc.
Award : GOOD DESIGN AWARD 2019

Delivered : 2019.07

Jiyugaoka urocare clinic

Delivered : 2018.04

ZERO Space

SCROLL
PAGE TOP