PLAY
PAUSE
VIEW

IGARASHI DESIGN STUDIO

IGARASHI DESIGN STUDIO

FACILITY

OVERVIEW

familiar PRESCHOOL Shirokanedai

Delivered : 2015.04
EducationPreschool

Interior design of a nursery school building from B1F to B3F for the kids’ clothing brand Familia. We were conscious of designing a space that would translate Familia’s “love for children from a mother’s point of view” into the entire space. The walls are built in theme colors that are in tune with the developmental stages of the preschool children, bringing color into their daily lives. In accordance with Reggio Emilia’s educational method, the studio space on the third floor is quite spacious so that the students can concentrate on their work. On the rooftop, the wood was cut into a mountain-like silhouette, creating a large playground where one can feel the expanse of the sky and nature, despite being in the center of the city.

Client : Familiar, Ltd. Incorporated.
Area :
B1F:65.62㎡ / 19.85T 
1F:105.55㎡ / 31.93 
2F:111㎡ / 33.58T 
3F:111.42㎡ / 33.7T 
TOTAL:393.59㎡ / 119.06T
Location : Minato-ku,Tokyo,Japan
Photo : NACASA&PARTNERS INC.

Delivered : 2016.01

seed

Delivered : 2009.01

Soft Dome slide

SCROLL
PAGE TOP