PLAY
PAUSE
VIEW

IGARASHI DESIGN STUDIO

IGARASHI DESIGN STUDIO

FACILITY

OVERVIEW

KUHONJI Preschool

Delivered : 2018.01
EducationPreschool

Collaboration with Atelier 9 Architectural Institute. We took charge of the furniture design and color scheme. Located in the center of Iwaki City, Fukushima Prefecture, this preschool aims to create an environment where the local community can look after the children. The concept was to break down the barriers between the community and the preschool, and the furniture design had to be flexible enough to accommodate community interaction. Linoleum, a natural material, was used for the floor, individual lockers were colorful, and stackable tables were created in the cafeteria to allow for various combinations depending on the purpose.

Client : JAKUETS
Area : Refectory:141.21㎡ / 42.72T
Location : Iwaki-shi,Fukushima,Japan
Architectural Design:Atelier9 Architects and Associates , JAKUETS
Sign Design:Awatsuji Design Co., Ltd.
Photo : KEI SUGINO
Award :
KIDS DESIGN AWARD 2019 Creative Category Encouragement Award
第40回建築学会東北建築賞作品賞

Delivered : 2018.04

ZERO Space

Delivered : 2016.09

familiar PRESCHOOL Shukugawa

SCROLL
PAGE TOP