PLAY
PAUSE
VIEW

IGARASHI DESIGN STUDIO

IGARASHI DESIGN STUDIO

FACILITY

OVERVIEW

Fukasawamil Preschool

Delivered : 2016.01
EducationPreschool

Collaborating with Atelier 9 Architects, we designed the furniture for the entrance and lunchroom. The entrance was designed with a gently curved underfoot box to create a soft introductory space. For the lunchroom, we designed two types of tables: a small, cornerless table and a semi-circular table. The semi-circular table can be used for multiple purposes: it can be attached together to form a circle, or it can be used as a stand-alone table on the wall. The stackable stools are made from traditional Japanese colors. We consciously tried to create a sense of affinity while being colorful.

Client : JAKUETS
Location : Meguro-ku,Tokyo,Japan
Architectural Design:Atelier9 Architects and Associates , JAKUETS

Delivered : 2016.09

familiar PRESCHOOL Shukugawa

Delivered : 2016.01

seed

SCROLL
PAGE TOP