PLAY
PAUSE
VIEW

IGARASHI DESIGN STUDIO

IGARASHI DESIGN STUDIO

FACILITY

OVERVIEW

EIMEI Preschool

Delivered : 2020.04
EducationPreschool

A kindergarten characterized by a design in which the garden, pilotis, outdoor staircase, and terrace are connected as a single space, allowing for a sense of circulation. The three-square boxes that symbolize the building have no particular function but are intended to be spaces that induce spontaneous play among the children. The log house that was demolished from the existing kindergarten building was upcycled and used as playground equipment, benches, fences, and signs throughout the building.

Client : JAKUETS
Area : 1F:195.85㎡ / 59.24T 2F:362.86㎡ / 109.77T TOTAL:558.71㎡ / 169.01T
Location : Yokohama-shi,Kanagawa,Japan
Architectural Design:JAKUETS
Photo : FOTOTECA

Delivered : 2021.04

KIKUMOTO Preschool

Delivered : 2020.04

kiminoisu 2020

SCROLL
PAGE TOP